Wyborna kuchnia autorstwa Karola Okrasy i Mariusza Jeznacha. Zabawa przy muzyce DJ’a Refresh
Szampan o północy w Club Lounge na 41 piętrze z widokiem na panoramę Warszawy.
To wszystko tylko w hotelu InterContinental Warszawa.
Autorska kuchnia Karola Okrasy. W menu mi.in Kubańskie sashimi w rumie i limonce, żabnica pieczona w palonym maśle, pierś z gołębia a na deser gruszki w szafranie z musem z białej czekolady. Do tego wyborne wina specjalnie wyselekcjonowane na tę okazję przez sommeliera Marcina Kura i świetna zabawa przy muzyce DJ na 41 piętrze od 22.30. To wszystko w restauracji Platter w ostatni wieczór 2016 roku...
Cena 1290 pln od osoby zawiera:
Szef kuchni Hotelu InterContinental Warszawa Mariusz Jeznach zaprasza na wyjątkową kolację Sylwestrową. Ten czarujący wieczór będzie idealną okazją do rozkoszowania się wybornymi daniami. Wśród nich: krab królewski z mango, marynowane grillowane kalamary z dipem kokosowym, małże z Malibu i ananasem oraz wolno pieczona walijska jagnięcina z naturalnym sosem i rumem. Do tego stacja na żywo z Puerco Asado - pieczonym prosiakiem.
Cena 695 pln od osoby zawiera:
Spędź tę jedyną noc w roku na 41 piętrze hotelu InterContinental i rozkoszuj się widokiem Warszawy rozświetlonej tysiącem fajerwerków.
Cena 1790 pln od osoby zawiera:
Wstęp do VIP Club Lounge zawiera: